Se & göra

Elvina Marin

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Att göra

Handla båttillbehör eller hyr en segelbåt och upptäck några av Vänerns 22 000 öar, kobbar och skär.

Med över 40 000 nautiska mil i bagaget har de lärt sig en del om praktiskt båtägande, både på egna och andras båtar. Med sin gedigna erfarenhet hoppas de kunna dela med sig av sina kunskaper gällande felsökning, underhåll, använda epoxy eller matplanering för en långkryssning över Atlanten.

Båttillbehörsbutik
I den välsorterade butiken finns det mesta du behöver till din båt och dess besättning. Här finns också en sjömack med bensin och båtdiesel samt uthyrning av segelbåtar.

Hyra segelbåt
Prova att segla i Vänern. Med en en härlig skärgård, välordnade hamnar, gott om plats och hjälpsamma människor finns goda förutsättningar till en härlig seglingsupplevelse. Hera, Luna och Edith är Maxi 95:or som står redo för uthyrning. Var din egen skeppare och upptäck nya fina platser bland tusentals öar som bara väntar på dig. För enkelhetens skull är båtarna utrustade med allt från diesel till sängkläder. Det enda du behöver ta med dig är kläder och mat, för resten finns ju ombord.

Maxi 95:an är en rymlig och trygg segelbåt. Det finns fyra fullängdskojer ombord samt en salong som det också går att sova i. Den stora sittbrunnen är säker vid segling och en härlig plats för att njuta av sommarkvällen. I salongen finns det gott om plats runt det stora bordet och ett välplanerat pentry. Båtarna håller hög standard med bland annat nya motorer och fräscha segel.

I närheten