Se & göra

Bio & Bistro

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Att göra
  • Cafe/Restaurang

Modern Bio & Bistro i Kristinehamns Conference Centre.

På Bio & Bistro i Kristinehamn finns det tre salonger i olika storlekar, alla för att passa de olika besökarnas önskemål. Se hemsidan för aktuella filmer.

Rullstolsramp, rättigheter, veganska och vegetariska alternativ. Take away. Passar grupper.

Salong Grand
Den största salongen. Har 56 stycken platser med helt nya biografstolar. Alla har armstöd med drickhållare och kan fällas upp när man vill. Stolarna har även ett slags gung som ger en gungstol-känsla.

Salong Bro
Här finns 34 stycken platser och här finns möjlighet för en ny främre rad för rullstolsburna.
Det är även handikappanpassat i resten av Biografen med ramp på framsidan, hiss ner till salongsplan samt handikapptoalett.

Första klass
Den minsta salongen. Här hittar du öronlappsfåtöljer med små bord emellan för att få en mer vardagsrumskänsla med endast 13 platser.

Bistron
En meny med fredagsmys-känsla. Några lättare förrätter, varmrätter av olika slag, desserter med bioinslag samt en barnmeny med olika varianter. I första klass med bord går det utmärkt att äta även till filmen.
Självklart finns också kiosk med ett utbud av godis, chips, snacks och dricka av olika slag.

Uthyrning
Möjligheter för uthyrning av de olika salongerna. Hyr exempelvis Första klass tillsammans med mat och dryck under filmen och fira en härlig högtidsdag eller ett barnkalas där det finns olika paket att välja på med mat, lek, bus och film. Tillgång till lounge uppe och nere samt sprida ut sig för grupparbeten m.m. Mån-Sön mellan 07.00-16.00. Pris: Inkl vatten, frukt och popcorn.
Salong Grand 56 platser: Heldag 5000 kr, Halvdag 3800 kr
Salong Bro 34 platser: Heldag 4000 kr, Halvdag 2800 kr
Första klass 13 platser: Heldag 3500 kr, Halvdag 2500 kr

I närheten