Boenden

Krongårdens vandrarhem

Värmlands län, Kristinehamn

Kategori

  • Boende

I Kristinehamn finns ett av Sveriges största vandrarhem med närhet till Vänern, Krongårdens vandrarhem.

Krongårdens vandrarhem är beläget ute på det gamla regementet, A9, i Kristinehamn och ligger insprängt i en av de gamla kasernbyggnaderna. Ett fräscht och bekvämt vandrarhemsboende, med gemensamma dusch- och toalettutrymmen.

Vandrarhemmet är omgjort invändigt och mer anpassat för ett enklare boende med ett stort gemensamt kök med möjlighet till självhushåll och trevliga gemensamhetsytor med b.la. tv. På rummen finns det sängar, både våningssängar och enkelsängar, och i vissa rum något bord och någon stol. Rummen består av allt från 4-20 bäddar och du betalar endast för din plats oavsett hur många tomma sängar det står i rummet. Du har alltid ditt rum för dig själv och behöver inte dela med andra gäster.

Slutstädningen ingår i det låga priset. Vandrarhemmet är både handikappanpassat och rökfritt, husdjur är varmt välkomna, men endast i enstaka rum! Wifi finns självklart att tillgå i huvudbyggnaden samt fri parkering i direktanslutning till boendet.

Det finns sängkläder och handduk att hyra av vandrarhemmet. Vandrarhemmet ligger blott ett stenkast från Vänern med båtturer och badplatser samt att skogen ligger strax utanför dörren med motionsspår och härliga vyer.

Vill du ha frukost går det att köpa till men äts då på Stadshotellet i centrum.

I närheten