Boenden

Hotell Marieberg

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Familjeägt hotell i Kristinehamn med närhet till Vänern och naturen.

Fridfullt hotell i Kristinehamn knappt 200 meter från Vänern. Hotellet har moderna rum, gratis WiFi, bekväma gemensamma lounger och en möblerad terrass.

Alla rum har platt-TV med 13 kanaler och badrum med dusch. Hotellet är handikappanpassat. Här finns gratis gästparkering, varav två handikappanpassade, en laddningsstation för Tesla samt två lastbilsplatser. Hundar är välkomna. Passar för grupper och för barn.

Varje morgon serveras frukostbuffé i matsalen. Sommartid kan du även avnjuta din frukost utomhus på terrassen.

På hotellet finns fotbollspel, biljard och dart. Området är populärt för vandring. Kristinehamns centrum ligger 1,5 km bort och till Kristinehamns golfklubb tar det cirka 5 minuter med bil. Om du vill aktivera dig utomhus kan du promenera och titta på lusthus, trädgårdar och de gamla tegelhusen som ligger på närliggande Mariebergsområdet. Du kan också besöka Kristinehamns Konstmuseum eller fortsätta att promenera eller cykla längs med Vänern till Stadsbondgården, Österviks kapell och Gustafsviks herrgårdspark. Järnleden (en certifierad värmlandsled för vandring på 3 mil) och Vänerleden (cykelled på 64 mil) går förbi hotellet.

I närheten