Service

Mariestads besöksservice

Mariestad, Västra Götalands län

Kategori

  • Service

Välkommen till sjöstaden Mariestad - Vänerns pärla!

Turistinformation

På vardagar året runt, når du oss på telefon +46 501 75 58 50 eller e-post visitmariestad@mariestad.se.

Sommar 2023

Under sommaren har vi utökade bemanningstider. Då träffar du oss ute på stan med vår ambulerande InfoPoint - en lådcykel fullproppad med kartor och broschyrer. Två dagar i veckan finns vi på plats i Sjötorp vid Göta kanal. En timme varje vardag hittar du oss i medborgarkontoret i stadshuset. Du når oss också på telefon och e-post under nedan angivna tider.

26 juni - 12 augusti
Måndag-fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-14.00

Måndag-fredag 13.00-14.00, medborgarkontoret i stadshuset

Telefon: +46 501 75 58 50
E-post: visitmariestad@mariestad.se.

Webb och app

På vår webbsida hittar du information och inspiration inför och under ditt besök i Mariestad. I appen "Upplev Mariestad" hittar du guidade turer som du lätt använder på plats. Du hittar oss också via sociala medier på våra konton på Facebook och Instagram.

InfoPoints

På flera platser runt om i kommunen har vi InfoPoints där du hittar huvudbroschyrer över området, kartor samt kan få hjälp av personal med enklare frågor. Du hittar en förteckning över våra InfoPoints här.

Evenemangstips

Lämna information om evenemang till oss, helst via vårt evenemangsformulär eller via mejl. Bifoga minst en bild med god upplösning, kontaktuppgifter och fakta som pris, tid, förköp och så vidare.

Ris och ros

Om du har synpunkter eller klagomål på vår verksamhet är du välkommen att lämna dem till oss via e-post, visitmariestad@mariestad.se.

I närheten