Service

Kroppefjäll B&B

Mellerud, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Boende
  • Service
  • Sevärdhet

Upplev Dalslands hälsogivande natur - året om!

Ett grönt boende

Kroppefjäll Bed & Breakfast har ett 30-tal rum med över 100 sängplatser att erbjuda; juniorrum, familjerum, enkel- och dubbelrum. Frukostbuffé, fri parkering och wi-fi ingår och i matsalen serveras i mesta möjliga mån närproducerat efter säsong. Till Dals Rostock har människor vallfärdat för att dricka hälsobringande vatten och naturen går som en grön tråd genom Kroppefjäll B&B. Självklart är även hundar välkomna till boendet.

Naturnära aktiviteter

Med Kroppefjälls naturreservat och vandringsled runt knuten så erbjuds en mängd pulshöjande aktiviteter. Löprunda eller skidtur i elljusspåren, MTB, vandringsleder i svampskog eller fisketurer och bad i Mörttjärn. Träningsslingan är 3,7 km och vandringsleder finns från 2,5 km upp till milen. Sommartid så kan du cykla fem kilometer och njuta av den tillgänglighetsanpassade Strömmersvik badplats. Läs mer på Kroppefjällsledens hemsida HÄR.

Konferens, teambildning eller möhippa?

Boka kompisgänget eller ge ert företag en möjlighet att utvecklas och stärka det interna samarbete. Tillsammans med lokala företag har Kroppefjäll B&B satt ihop roliga mötespaket med olika inriktningar, såsom vandring, fiske, hållbar odling och aktivitetsfyllda lösningar för er möhippa/svensexa.

I närheten