Se & göra

Vattenpalatset

Västra Götalands län, Vänersborg

Kategori

  • Att göra

Äventyrsbad med aktiviteter för såväl barn som vuxna i centrala Vänersborg

Hos äventyrsbadet Vattenpalatset finns det mycket att välja mellan. Här finns en 54 meter lång vattenrutschbana, en riktig höjdare. Den hisnande vattenpisten, virvelkanalen, vattenkanoner, en mysig grotta och andra roliga aktiviteter. Vattentemperaturen ligger konstant på 30 grader. Om du önskar äta något gott mellan doppen så finns en caféavdelning.

Boka tid för att bada
Vattenpalatset har bokning av badtider för att undvika trängsel i duschar och omklädningsrum.

Du bokar ditt besök via denna länk: https://boka.bokad.se/vattenpalatset. För ytterligare information om vad som gäller, se vår hemsida.

Drop-in
Morgonsim: tis och tors 06.30-10.00 (OBS! 27 juni till 11 augusti endast tisdag)
Vuxenkväll: onsdagar 19.00-20.30, insläpp från 18.45.

Avkoppling och friskvård

Vattenpalatset är också en plats dit du kan åka för att koppla av. Passa på att besöka Vattenpalatsets solarier eller bastubad i ång- eller torr-bastu. Här finns en relaxavdelning där du kan boka massage efter en stressig dag. Känner du för en stund i bubbelpoolen går det också bra.

Festarrangemang

Vill du arrangera något med dina kollegor eller föreningsmedlemmar så erbjuder Vattenpalatset flera möjligheter att boka aktiviteter eller hyra hela badet för er själva en kväll. Det går också att boka Barnkalas där det ingår godsaker till barnen och de får bada och plaska tillsammans med sina kompisar.

I närheten