Se & göra

Trenova

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Service

Nytta, Nöje & Shopping

NÄRA TILL ALLT

Trenova är Vänersborgs nya mötesplats med perfekt placering, mitt i centrala stan. Grannar som Systembolaget och Willys, gör gallerian till en naturlig träffpunkt. Vi finns där människor bor. Närheten till allt och goda kommunikationer gör oss till ett hållbart alternativ - hit kan man cykla eller gå, eller ta någon av bussarna som stannar alldeles utanför. Vi har också en stor parkering där även laddstolpar finns.

NYTTA, NÖJE OCH SHOPPING

Trenova huserar en stor variation av butiker, restauranger, aktiviteter och upplevelser - en bra mix som garanterar många besökare i olika åldrar. Här finns, förutom Systembolaget och Willys, också ett apotek, ett träningscenter, en zoobutik och en toppmodern bowlinglounge. Dessutom har vi tre restauranger, Le Croissant, Winnies Kitchen n´ Comfort och den norska kedjan Pizzabakeren.

TRENOVA – EN RIK HISTORIA

Området har en innehållsrik och lång historia. Här har det en gång i tiden funnits både tändsticks- och skofabrik. Under många år hade Televerket och senare Teli sin verksamhet här. Spår från denna tiden finns kvar i form av gamla fina tegelfasader i klassisk fabriksarkitektur. Här finns också stadens gamla vattentorn från 1882. Idag huserar byggnaderna många arbetsplatser och området sjuder på nytt av liv!

Välkommen till Trenova - Mötesplatsen för alla åldrar!

I närheten