Mat & Dryck

Winnie Lane Bar n’ Bowling Court

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Cafe/Restaurang

Spela, tävla och ha kul eller slå dig ner i den mysiga baren en stund.

Välkommen till Winnie Lane Bar n' Bowling Court - ett kul sätt att umgås! Ta med dina vänner, arbetskamrater och familj – spela, tävla och ha kul eller slå dig ner i den mysiga baren en stund.

Winnie's har flera olika alternativ till underhållning:

Hyper Bowling

Utöver traditionell bowling på 6 fina banor, kan man även spela Hyper Bowling – en helt ny och unik upplevelse för människor i alla åldrar. Hyper Bowling är en blandning mellan bowling och spel där ljus och sensorer längs med banornas bumpers är en del i spelet. Varje spel har olika svårighetsnivåer, så man behöver inte vara bowlare för att tycka att detta är kul – alla kan spela och vinna.

Shuffleboard

Shuffleboard påminner om curling, men spelas på bord. 4 röda eller blå stenar per person eller lag, curlas från ena kanten till andra ändan av spelbordet. Det gäller att komma så nära bortre kanten som möjligt med de egna stenarna samtidigt som man blockerar eller slår bort motståndarens.

Bankshot

Bankshot är en blandning mellan shuffleboard och biljard. Bordet har poängzoner åt samma håll, vilket innebär att man måste valla pucken i sidorna för att komma över på andra sidan av mittbarriären. Roligt spel som kräver både känsla och strategi.

Dart

Sikta och skjut! Försök träffa måltavlan med pilarna - kan du sätta en bullseye?

Mat och dryck
Winnie’s Kitchen ligger ett stenkast från bowlingen - de lagar all vår goda mat, bland annat populära smashed burgers. Köket och baren är öppen onsdag till söndag.

Varmt välkomna!

I närheten