Mat & Dryck

Pinchos

Lidköping, Västra Götalands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Tapas i unik miljö

Pinchos har ett stort utbud av smårätter och därför finns här något för alla! Deras otroligt unika cirkusmiljö går inte att slå, man får ett varmt välkomnande och man vill inte lämna stället på flera timmar. Restaurangen är kontantfri, det är endast kortbetalning eller betalning via din smartphone som gäller. Om du väljer att betala med din smartphone samlar du även poäng som sedan omvandlas till gratis-tapas.

Små rätter med stor variation

Alla rätter tillagas med riktigt schyssta råvaror, håller riktigt schyssta priser och går att matcha i oändlighet. Deras koncept är att kunna matcha med alla deras kunder, det ska inte spela någon roll hur stor din plånbok är eller hur din livsstil ser ut. Här finns något för alla!

Fantastiska drinkar - alkoholfria också såklart!

Precis som maten är deras dryckesmeny inspirerad av både de själva och människor de mött runtom i världen. Här finns också något för alla; allt från traditionella mojitos, sangria, iskall öl och goda viner till lekfulla skapelser som går i regnbågens alla färger som givetvis även går att få alkoholfria.

Lunch

Under lunchtid på vardagar serveras även en välkomponerad och populär lunch i Pinchos lokaler. Du kan då välja på 6 olika rätter; Fisk, Kött, Husman, Pasta, Vegetariskt eller Sallad. Ett stort och läckert buffébord fullt av sallader, röror och nybakat bröd dukas även upp. Givetvis ingår kaffe och en småkaka också.

I närheten