Mat & Dryck

Lundstedts konditori

Mariestad, Västra Götalands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Klassiskt konditori med anor

Sedan 1911 har Lundstedts bakat från grunden med riktiga råvaror och egna recept som gått i arv i generationer. Beläget i centrala Mariestad med barnvänliga och handikappanpassade lokaler, uteservering och inglasat orangeri. Hundar är välkomna till uteserveringen.

Lundstedts är ett klassiskt konditori och här erbjuds ett stort utbud av tårtor, bakverk och bröd från eget bageri. Figurtårtor, bröllopstårtor, landgångar och smörgåstårtor görs på beställning. Ljusa, rymliga lokaler med härlig uteservering och orangeri för lite kyligare dagar och kvällar.

Frukost och Lunch

Frukost serveras mellan kl 7.30-10.30 och dagens lunch vardagar kl 11.00-15.00. På menyn hittar du även bakpotatis med röra, hemmagjorda pajer, grillade smörgåsar, fyllda baguetter räksmörgåsar med handskalade räkor och andra smarrigheter.

Hundar

Hundar är välkomna till uteserveringen.

Boka lokal

Lundstedts lokaler går att boka för möten, firmafest, födelsedag, minnestund med mera. I matväg kan ni boka allt från frukostfralla till trerätters, fullständiga rättigheter finns.

Lundis Bakficka

Under sommaren finns Lundstedts konditori även i gästhamnen på Lundis Bakficka där du kan njuta av bland annat Klings kulglass och andra godsaker.

Här kan du lösa in Mitt Mariestads presentkort.

I närheten