Mat & Dryck

Billeruds Golfklubb

Grums, Värmlands län

Kategori

  • Att göra
  • Cafe/Restaurang
  • Ställplats för husbil

Välkommen till Värmlands mest natursköna golfbana!

Golf

Vackert belägen 18-hålsbana intill Ekholmssjön. Här i Grums kommun ligger Värmlands näst äldsta golfklubb. De första nio hålen, ritade av Douglas Brasier, stod klara 1964. Det skulle dock dröja till 1977 innan 18-hålsbanan stod klar. Sedan dess har det gjorts åtskilliga ombyggnader och förbättringar av banan. Här erbjuds såväl golfsimulator som butik. De senaste åren har klubben satsat på upprustning av banan – nya diken har grävts, ny dränering, skogsdungarna har gallrats ur och inte minst har man satsat på sjökontakten. Billeruds Golfklubb kan som enda golfklubb i Sverige stoltsera med epitetet ”Vänerutsikt från samtliga hål”. Hit kan du till och med ta båten och lägga till vid golfbanans brygga.

För mer information och kontakt klicka här

Restaurang

Hos restaurang Sjöskafferiet serveras god och vällagad mat, både dagens rätt och a la carte. Restaurangen har fullständiga rättigheter och ordnar förutom god mat på plats även catering och privata arrangemang året om.

Klicka här för aktuell meny och bordsbokning

Boende

På övervåningen i klubbhuset finns fräscha nyrenoverade rum för uthyrning. Här finns även ställplatser med el för husbil och husvagn inklusive tillgång till dusch/toalett i det angränsade klubbhuset.

För mer information och bokning klicka här

Varmt välkommen till en av Sveriges trevligaste golfbanor hälsar Claes, Ulrika och Robin med personal!

I närheten