Mat & Dryck

Annas Crêperie & Café

Gullspång, Västra Götalands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Mättande matcrêps på sommarrestaurang med utsikt på Gullspångsälven

Annas Crêperie & Cafés specialitet är matiga galetter gjorda på bland annat bovete. Galleter kan beskrivas som ett mellanting mellan tunna crêpes och traditionella pannkakor och serveras som en lunch eller dessert beroende på fyllningen. Annas galetter har tilltalande namn inspirerade på miljön omkring henne som Älven och Åkern. Föredrar du något lättare finns det även soppa, räksmörgåsar, kaffe och fikabröd i utbudet.

Det finns gott med sittplatser både inom- och utomhus, sammanlagt cirka 100 platser. Verandan ligger fint mot Göta Holme och Gullspångsälven.

Tror på lokal samverkan

Anna som startat hennes Crêperie & Café som en sommarverksamhet har en stark drifkraft, tror på lokal samverkan och vill bidra till en levande bygd. Hennes maträtter är genuina och hon bakar allt från grunden i det mån det går.

Ta en paus från din tur

För naturälskande och aktiva besökare ligger den nationella cykelleden Vänerleden väldigt nära Annas Crêperie samt även leden Skagern runt. Kanske ska du åka väg 26 då Gullspång längs vägen kan vara ett bra tillfälle för en välbehövlig paus?

I närheten