Boenden

Wärdshuset på Dal

Mellerud, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende
  • Cafe/Restaurang

Wärdshuset på Dal ligger i anslutning till Café Gruzzolo.

På hotellet kan du välja mellan två kategorier av rum. Antingen ordinarie rum som till hör Sweden Hotel kedjan och är trestjärnigt superiorklassat med egen dusch och toalett, kabeltv, vattenkokare med kaffe och te samt med högklassiga sängar. Den andra kategorin tillhör våra budgetrum i annexet (Villan). Där bor man till ett lägre pris. Där finns dusch och toalett i korridoren, men i övrigt mycket komfortabla rum med WIFI, TV och högklassiga sängar, vissa rum med balkong. Rummen ligger en trappa upp i en separat byggnad, ej hiss. Dessa rum kan endast bokas direkt till hotellet på mejl eller på telefon 0530-12664.

Alla våra rum är rökfria, och frukostbuffe serveras i Vinterträdgården.Hotellet har även rum där man får ta med sitt husdjur. En kvällsbuffe serveras i Puben André: Mån-torsdag 17-20.

Fri WIFI ingår i hela anläggningen och gratis parkering.Hotellet ligger mitt i Mellerud i centrala Dalsland, 4 km från Vänern och mellan Vänersborg, Åmål, Brålanda, Bäckefors och Ed. 60 minuter med tåg från Göteborg. 5 km till Melleruds Golfbana.

I närheten