Boenden

Ursand Resort & Camping

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Cafe/Restaurang
  • Boende
  • Sevärdhet

Familjevänlig camping vid spektakulär sandstrand

Camping i schlagerns tecken

På Ursand Resort & Camping bor du i ett naturskönt område med skogen och dess promenadstigar alldeles runt hörnet. Flera av campingens stugor går i musikens tecken, vilket innebär att du kan bo i schlagerhus som inspirerats av artister som Carola och Charlotte Perrelli. Givetvis finns det även gott om platser för husvagnar, husbilar och tält.

Restaurang med härlig stämning

Ursands restaurang är inspirerad av vikingatiden, vilket märks på den genomtänkta inredningen med robusta möbler, stilanpassade textilier och en meny som andas viking. Underhållning och musik är en viktig grundpelare i restaurangen, med quizafton, trubadurkväll och karaoke som populära inslag.

Stort utbud av aktiviteter

På campingområdet finns det ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. Här kan du njuta av lata dagar på den fina sandstranden, åka rutschkana i poolområdet, besöka leklandet, spela minigolf eller hälsa på djuren i mini-zoot. Känner du dig riktigt äventyrslysten finns även möjlighet att hyra en kanot och utforska Vänern. På nya padeltennisbanan spelar du spännande matcher hela sommaren, med ett oslagbart läge mitt på campingen!

Gästhamn Grönvik

Skyddad hamn inom Ursands fritidsområde söder om fyren. Camping och stuguthyrning samt restaurang med mat, öl- och vinrättigheter. Uthyrning av roddbåtar. Motionsslinga. Skogspromenader. Musik och underhållning vid campingplatsen.
Läge: 5825 N 1220 E
Sjökort: 135 SW
Hamndjup: 0,3-3 m
Gästplatser: 40 st
Förtöjning: ankare
Färskvatten, toalett, dusch trailerramp miljöstation, latrinvask, tvättmaskin/torktumlare samt livsmedel.
Pris: Hamnavgift 40:-

I närheten