Boenden

Ställplats vid Måkebergsplan

Åmål, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Ställplats mitt i centrala Åmål

Måkebergs ställplats - ställplatsen mitt i city!

Välkommen till ställplatsen mitt i Åmål!

Här har du både nära till stan och väldigt nära till vattnet! Väl på plats så har du tillgång till servicehus, latrintömning, gråvattentömmning, färskvatten och tvättmaskin.

Förbokning är tyvärr inte möjlig

Priser och betalning

När du hittat din plats betalar ni via hemsidan och till er mejl får ni koder och kvitto. Ställplatsen är öppen med full service mellan den 1 april - 1 oktober 2023.

Personal besöker området dagligen under perioden för full service. Kontakta oss via mejl eller telefon om du har frågor.

Besök sidan www.betala-amal.se och gör er betalning via kort eller Swish.

Betala här!

Ordningsregler

Observera att ställplatsen är norr om trailerrampen - den asfalterade parkeringen söder om trailerrampen är en vanlig parkering där man inte får campa.

Var noga med att hålla avstånd om minst 4 meter till varandra!

Husvagnar är välkomna till Örnäs Camping, några minuters kort bilväg bort!

Observera att förtält och möblemang inte får ställas ut.

Platsen ligger centralt och det kan tidvis vara störande ljud från omgivningen. Dock är det förbjudet att köra på gatan bredvid nattetid, men detta följs inte alltid tyvärr. I hamn- och ställplatsområdet ska det vara tyst kl. 23.00.

Under juni-september patrullerar lokala ordningsvakter centrum inklusive gästhamn och ställplats under helger och vissa vardagar. Prata gärna med dessa om ni upplever något störande. Om ni känner er hotade eller om det är mycket stök - ring polisen på 112!

WIFI

Det finns gratis WIFI (AMAL) i gästhamnsområdet som även når en stor del av ställplatsen. Välj mellan snabbinloggning som räcker en timme, eller logga in med din epostadress så har du det tillgängligt i 12 timmar. Du kan ansluta dig hur många gånger som helst.

Observera att vid ihållande regn eller tidigt på vårkanten kan man köra fast på gräset ute vid piren!

Koordinater till ställplatsen

WGS84 decimal (lat, lon)
59.056198, 12.708446

I närheten