Boenden

Solgården vid Vänern

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Boende, konferenser, läger och festlokal - något för alla tillfällen!

Möten och konferenser
Framgångsrika möten skapas i en kreativ miljö och viktiga beslut kräver lugn och ro. Solgården har allt detta och dessutom är omgivningen perfekt för att arrangera roliga teambuildingaktiviteter. Konferenser, utbildningar, möten och fester förläggs till Gula paviljongen som passar för både små och stora grupper. Tillsammans kan vi planera allt från ett snabbmöte till ett flerdagarsarrangemang.

Hyra stuga eller rum
Solgården är inte bara för grupper. Hyr en stuga eller rum och ägna dagen åt att cykla, bada, vandra eller bara vara och njuta av lugnet på stugverandan. Vill du ta med ett husdjur är det möjligt i två av stugorna.

Solgårdens badplats är öppen för allmänheten men det finns ingen badvakt.

Läger- och fritidsverksamhet
Solgården är en idealisk plats för både större och mindre läger- och fritidsverksamheter. Under maj till september är möjligheterna oändliga. Här finns fotbolls, volleyboll- och basketplan samt grillar, lekredskap, bordtennisbord m.m. att låna utan extra kostnad. Även under kallare månader har vi öppet för gemenskap inomhus. I det fullt utrustade Röda Huset finns det sängplatser för upp till 47 personer.

Solgården är tillgänglighetsanpassat.

I närheten