Boenden

Sjötorps Vandrarhem & Rum

Mariestad, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Bekvämt boende nära Göta kanal

Sommaridyllen Sjötorp vid Vänern och Göta kanal bjuder på härliga upplevelser. Se båtar slussar i kanalen, ta en tur med passagerarbåten M/S Bellevue, cykla längs kanalbanken eller vandra i Surö bokskog. Samhället lever upp på sommaren med många besökare som vill njuta av den gamla varvsorten vid Göta kanals början. Här finns flera restauranger, caféer och bodar med glass, fisk och annan shopping.

Här hittar du också Sjötorps Vandrarhem & Rum med bekvämt boende mitt i Sjötorp. Välj mellan vandrarhemsrum eller rum med högre standard.

Vandrarhem

Vandrarhemmet har ett rum med 3 bäddar fördelat på en våningssäng och en enkelsäng. Till rummet hör en privat dusch och toalett. Du har även tillgång till ett stort kök som delas med andra gäster. På rummet finns vattenkokade med kaffe och te. Sängkläder, handdukar och frukost på närliggande restaurang Kajuan kan bokas till detta rum.

Rum med högre standard

För dig som vill ha rum med hotellstandard finns 7 rum som nyligen renoverats till dubbelrum med toalett och dusch. Här ingår sänglinne och handduk, städning samt frukostbuffé som serveras på restaurang Kajutan.

I närheten