Boenden

Örnäs Camping

Åmål, Västra Götalands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang
  • Boende
  • Service

Familjecamping vid Vänern

Stugor, camping och tältplatser direkt vid vattnet

Örnäs Camping i dalsländska Åmål hälsar dig välkommen året runt med sin vackra utsikt över Vänern. Här erbjuds du 29 stugor, både med och utan VA, 75 husvagns- och husbilsplatser med el - alla med närhet till moderna servicehus. De flesta stugorna har utsikt över vattnet, medan några ligger i en mysig skogsglänta lite utanför de andra stugorna. Campingen är väl anpassad till fisketurister – det finns rensbod, sjösättningsramp och egen gästhamn.

Restaurang med musik och sjöutsikt

Om du är sugen på en fika, lunch, glass eller à la Carte så kan du slå dig ner på den strandnära Örnäsrestaurangen. Den är öppen under sommarsäsong med musikkvällar, After Beach och fullständiga rättigheter. Sittplatser finns både ute och inne - med vacker utsikt över Vänern!

Aktiviteter för liten och stor

Är ni badsugna så finns två badplatser att välja mellan, båda med sandstrand. På campingen finns bastu, minigolf och i närheten ligger ett minizoo med hästar, kaniner, getter och höns - samt en fin lekpark. Flera vandringsstigar passerar campingen och vill du hyra cykel så kan det bokas i receptionen. Här går det bra att spela tennis både i inomhushall och på utomhusbanor. Hyr frisbee, spela DiscGolf eller testa parkourparken som ligger finns inom gångavstånd.

I närheten