Boenden

Bo hos Nancy i Ölme

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Boende

B&B, i Ölme samhälle, väster om Kristinehamn. Kom per bil eller cykel. Passar för rullator/rullstol.

Bo i en liten lägenhet i Ölme samhälle, ombyggd 2017. På gatan vid tomtgränsen passerar både Sverigeleden och den nya Vänerleden. Det är alltså nära för dig som cyklar. Har du elbil kan den laddas (2 kr/kWh) och eluttag finns för motorvärmare.

Lägenheten ligger på bottenvåningen och är ca 47 kvm och i hallen finns liten toalett och vid sovrummet, med två sängar, ett duschrum som är utrustat även för rörelsehindrad. I allrummet är köket välutrustat för eget hushåll och med köksbord förutom bäddsoffa vid TV som har många kanaler. Gratis wifi finns också. En extra säng kan ställas in. För små barn finns säng, stol och skötbord. Uteplats vid entrén i öster, samt i väster, varifrån det är nära till kommunal lekplats. Parkering nära den egna entrén.

Frukost kan beställas senast dagen före ankomst. 70 kr för 1 person, 50 kr/person för 2 eller flera.

Barn, 0-10 år, bor gratis.

Ett boende lämpligt för turister eller vid arbete en tid i närheten. Hundar välkomna mot extra kostnad 100 SEK.

Boendet ligger i Ölme samhälle, 800 m söder om E18/Stolpen. Värden och en hyresgäst bor i samma hus. Egen ingång i markplan nära parkeringsplats. Bra promenadvägar. Kommunal lekplats på granntomten. Vid E18 finns servicebutik och restaurang. Intressant trädgård. 12 km till Kristinehamns centrum – en fin småstad med en stor skulptur av Picasso längst ute i skärgården.

Priser varierar beroende på antal gäster. Klicka på bokningsknappen för aktuella priser.

I närheten