Boenden

Nancys B&B

Värmlands län, Kristinehamn

Kategori

  • Boende

Övernatta i B&B, i Ölme samhälle, väster om Kristinehamn. Kom per bil eller cykel. Bra boende om du använder rullator eller rullstol.

Välkommen att tillfälligt bo i Ölme samhälle i en liten lägenhet, ombyggd 2017. På gatan vid tomtgränsen går Sverigeleden och den nya Vänerleden, alltså nära till för dig som cyklar. Har du elbil kan den laddas (2 kr/kWh) och eluttag finns för motorvärmare.

Lägenheten är ca 47 kvm och i hallen finns liten toalett och vid sovrummet, med två sängar, ett duschrum som är utrustat även för rörelsehindrad. I allrummet är köket välutrustat för eget hushåll och med köksbord förutom bäddsoffa vid TV som har många kanaler. Wifi finns också. En extra säng kan ställas in. För små barn finns säng, stol och skötbord. Uteplats vid entrén i öster, samt i väster, varifrån det är nära till kommunal lekplats. Parkering nära den egna entrén. 

Ett boende lämpligt för turister eller vid arbete en tid i närheten. Hundar är tillåtna.

Boendet ligger i Ölme samhälle, 800 m söder om E18/Stolpen. Värden och en hyresgäst bor i samma hus. Egen ingång i markplan nära parkeringsplats. Bra promenadvägar. Kommunal lekplats på granntomten. Vid E18 finns servicebutik och restaurang. Intressant trädgård. 12 km till Kristinehamns centrum – en fin småstad med en stor skulptur av Picasso längst ute i skärgården. 

I närheten