Boenden

Kronkärrs fårgård

Gullspång, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Idylliskt boende vid sjön Skagern

Upplev landbygdens charm
Den ekologiska fårgården erbjuder övernattning på Loftet eller i Smultronboden och kan totalt erbjuda upp till åtta bäddar. Loftet har sex bäddar och dessutom fullutrustat kök, dusch och toalett. Balkongen ger dig en fantastisk utsikt över Skagern. I Smultronboden, ett enklare men mysigt boende, finns två bäddar och pentry med kallvatten. Utedass och dusch finns i annan byggnad i närheten.

På Kronkärr är även dina hundar välkomna.

Grillplats, bad och hantverk
Nere vid sjön Skagern finns en fin badplats och en grillplats där det går fint att laga mat över öppen eld och baka bröd på stenhäll.

Även när du har vägen förbi är gården värd ett stopp för att kolla in i den mysiga hantverksateljén med försäljning av ullhantverk.

Cykelvänligt boende
Fårgårdens ägare har koll på cyklistens behov. Om så önskas finns det säker låst cykelförvaring, möjlighet att låna verktyg för enklare reparationer, torka dina kläder och tvätta cykel.

Kronkärr ligger vid leden Skagern runt, en led som ger dig möjlighet att uppleva den mellansvenska naturen på cykel, till fots eller på hästrygg samt den nationella cykelleden - Vänerleden.

I närheten