Boenden

Hotell Vänerport

Mariestad, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Ett centralt hotell i Gamla stan med vacker utsikt över Vänern

Charmigt hotell med stort utbud

Hotell Vänerport välkomnar dig med en gemytlig och gästvänlig inredning och ett flertal boendeformer: Enkelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum och trebäddsrum. Även mysiga lägenheter med två sovrum, eget vardagsrum och kök. Parkering finns i anslutning till hotellet med eluttag till din bil. Hotell Vänerport är ett hundvänligt boende där våra fyrbenta vänner också välkomna. Se hemsidan för mer info HÄR!
Hotellpersonalen tipsar gärna om fina paketbokningar och Mariestads utbud av sevärdheter, aktiviteter, evenemang, restaurang- och caféliv.

Restaurang och solig terrass

På hotellet finns en stor matsal med restaurang som under sommaren serverar en generöst tilltagen middagsbuffé och lättare rätter eller dagens lunch under resten av året. Vill du ha något svalkande så kan du slå dig ner i hotellet bar eller på uteserveringen med den mycket uppskattade solterrassen.

Konferenser och mindre möten

Varför inte ha ditt möte eller konferens hos Vänerport? Hotellet har ett konferensrum med plats för 50 personer vid bordssittning. Kaffe, te och småkakor ingår, tillval av för- eller eftermiddagsfika eller smörgåsar, lunch eller middag i samband med mötet kan naturligtvis ordnas. Är ni en mindre grupp finns grupprum för 6–7 personer att boka.

I närheten