Boenden

Hotell Rådhuset

Lidköping, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Ditt centrala hotell i Lidköping

Moderna och fina paket

Vakna utvilad efter en god natts sömn i någon av Hotell Rådhusets 66 bäddar. Rummen är fördelade på 10 enkelrum, 18 dubbelrum och 5 familjerum – samtliga i modern inredning med hemtrevlig känsla. I rumsbokningen ingår en stor traditionell frukostbuffé, gratis lobbyfika, kvällssmörgåsar, dagstidning och magasin samt fritt WiFi. Boka boende HÄR!

Boka något av Hotell Rådhusets olika paket och erbjudanden, såsom mysig weekendvistelse med trerätters middag; golfpaket med utslag på en av Sveriges vackraste banor; vraksafari i Ekens skärgård eller ett fantasieggande Rörstrandspaket. Läs mer och boka HÄR!

Relax och roliga aktiviteter

Som gäst på Hotell Rådhusets har du fri tillgång till relaxavdelningen med bastu på närliggande Lidköpings Stadshotell. Vill du träna så gör du det kostnadsfritt hos STC och i hotellets närhet finns också flera populära padelhallar. För badsugna familjer och motionssimmare finns flera poolområden och badplatser att välja på; i anslutning finns både lekplatser och kiosk.
Läs mer om aktiviteter och avstånd HÄR!

Väljer ni att avnjuta en god middag i systerhotellets mysiga matsal eller på uteserveringen så ingår en voucher på 50:-/person. Läs mer och boka HÄR!

Natur- och slottsupplevelser

Under ditt besök i Lidköping kan du passa på att besöka Lidköpings ståtliga Läckö slott, dess årliga utställning och berömda sommaroperor. Är du intresserad av djur och natur är de vackra omgivningarna kring Kinnekulle ett måste.

I närheten