Boenden

Elofstorps gamla missionshus

Värmlands län, Kristinehamn

Kategori

  • Boende

Du har chans att bo i ett gammalt missionshus på landet. Det är ett mysigt hus med högt i tak med mycket ljusinsläpp och öppen spis. Huset hittar du mellan Kristinehamn och Karlstad.

Du kan både bo flera nätter eller enstaka natt. Det finns två dubbelrum och plats för åtta extrabäddar. Frukost går att köpa till. Ramp upp till ingången och en handikappanpassad toalett med dusch. Sovrummen finns på plan 2, men extra bäddar kan ordnas på bottenplanet. Lakan och handdukar ingår.

Här finns även gott om sällskapsspel, tv, dvdspelare, trådlöst internet samt kök utrustat med kyl, frys, diskmaskin, mikro och varmluftsugn.

Du har tillgång till trädgård med uteplats och grill. Här finns fina promenad- och cykelvägar runt om i både skog och öppet landskap. Närheten till E18 gör att du har nära till hela Värmland så som Lars Lerin, Nobelmuseet i Karlskoga och Selma Lagerlöfs Mårbacka. Du har också nära till mysiga Kristinehamn och Vänerskärgården.

Elofstorp är även en bra plats att bo på vintertid när du ex är på väg till fjällen för att åka skidor. Här kan ex 2 barnfamiljer bo och det som uppskattas särskilt av gästerna är att Elofstorp är bäddat och färdigt när de kommer.

Elofstorps gamla missionshus är också en bra plats att bo flera generationer i då huset är stort och rymmer många: passar för större sällskap vid ex cuper. Incheckning från kl. 17.

I närheten