Boenden

Best Western Arena Hotell

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Centralt och lättillgängligt hotell

Känn dig som hemma på Arena Hotell

På Best Western Arena Hotell i Vänersborg kan du känna dig som hemma, oavsett om du reser privat eller i tjänsten. Här finns 60 modernt inredda rum fördelade på 31 dubbelrum, 22 enkelrum, två sviter, två minisviter samt tre dubbelrum med pentry. Alla rum är utrustade med sköna sängar, skrivbord, TV, fri wifi samt nyrenoverade badrum. Som gäst utnyttjar du kostnadsfritt hotellets Relaxavdelning med bastu och motionsrum. I bistron serveras en god och hälsosam Tina Nordström-inspirerad frukost och kvällstid erbjuds en enklare meny. Meddela om ni är gluten- eller laktosintolerant vid bokningen.

Hotellets gäster har fri parkering direkt utanför entrén, laddstationer för elbilar, p-plats för bussar samt tillgång till lånecyklar.

Välutrustade lokaler för små och stora möten

Boka dina möten i någon av Arenas två välutrustade konferenslokaler. De är anpassade såväl till det lilla mötet som konferenser upp till max 30 personer. Lokalerna är utrustade med OH-apparat, whiteboardtavla, blädderblock, stor platt-TV, trådlöst internet - och personlig service.

Upptäck Vänersborg till fots eller på cykel

Med Best Western Arena Hotell som utgångspunkt kan du enkelt ta dig runt i Vänersborg. Vill du låna cykel så är det bara att fråga i receptionen. Det är promenadavstånd till äventyrsbadet Vattenpalatset och Arena Vänersborg sportcentrum. Vänerns generösa badstränder samt vackra Halleberg och Hunneberg är naturområden du inte vill missa. Om shopping lockar så ligger Trollhättans köpcentrum Överby samt Uddevallas köpcentra Torp endast en kort bilfärd bort. För golfaren finns Onsjö golfklubb och Ekarnas golfklubb i närområdet.

I närheten