Se & göra

Vänerfiske med båtuthyrning & boende

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra

Njut av båtlivet på Vänern

Vänerfiske ger dig en underbar naturupplevelse med möjlighet till riktiga fiskeäventyr. Vill du känna Vänerns magi nära, då kan du hyra båt, kajak eller kanot och övernatta under bar himmel, räkna stjärnorna och njuta.

Båt- & kanotuthyrning

Rodd- och motorbåtar i olika storlekar finns att hyra för eget fiske. Det finns även kanoter och kajaker för uthyrning.

Boende

Fem minuters promenad från Vänerns strand finns anläggning för boende, konferenser, fiske och fest/kalas av olika sorter. Men det finns också utrymme för stilla promenader i skog och mark

Storstugan, 6 bäddarStugan är modernt utrustad med mikro, kyl/frys, diskmaskin, tv med parabol. Badrum med toalett och dusch på nedre plan. WC på andra våningen.

På markplan finns ett sovrum med två sängar, sällskapsrum med hörnsoffa, parabol-tv, köksbord, stolar och gott om utrymme.En trappa upp finns två sovrum med fyra sängar, ett loft, sällskapsrum inklusive matsal och kök, med tillhörande soffa, tv, köksbord och stolar.

Storstugan har uteplats med trädgårdsmöbler och grill.

Badplats för gäster finns belägen ca 300 meter från stugan där det finns en mindre sandstrand och en badbrygga.

En roddbåt hör till stugan med möjlighet att hyra motor.

Internetuppkoppling via Wifi

Lillstugan, 4 bäddarStugan är utrustad med mindre kyl/frys, mikro, tv, parabol. Kakelugn. Badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.Här finns två sovrum med totalt fyra bäddar. Ett kök. En toalett med dusch, wc och tvättmaskin. Ett sällskapsrum med soffa, parabol-tv samt ett köksbord inklusive stolar.Stugan har två altaner, där den ena är under tak med tillgång till trädgårdsmöbler och grill, och den andra är utan tak.

Möjlighet till bad finns ca 300 meter från stugan, där alla gäster har tillgång till en mindre sandstrand och en badbrygga.

Roddbåt ingår med möjlighet att hyra motor.

Internetuppkoppling saknas