Se & göra

The Dalsland Experience

Bengtsfors, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra

Upptäck Dalsland från cykelsadeln

Färdiga cykelpaket och guidade turer

Cykeln är det perfekta redskapet för att upptäcka Dalsland. Tillsammans med en guide från The Dalsland Experience blir upplevelsen både starkare och roligare.

Du kan välja på färdiga cykelpaket med boende, guide och hyrcykel eller guidade cykelupplevelser om du tar med egen cykel. Under sommaren erbjuds både korta turer som passar alla, men också lite längre turer för cyklister med mer trampvana. Upptäck de stigar, vägar och platser du inte visste fanns och få ut mer av din cykelupplevelse i Dalsland. The Dalsland Experience är baserade i Bengtsfors men arbetar över nästan hela Dalsland. Även i södra Värmland, såsom Åmål, Dals Långed, Mellerud, Dals-Ed och Säffle.

Hyrcyklar med kvalitet

Alla hyrcyklar hos The Dalsland Experience är byggda för att fungera bra på blandat underlag - inte minst på Dalslands fina grusvägar. Samtliga cyklar har hydrauliska bromsar av hög kvalitet och högklassiga växelgrupper. Hjälm och pedaler ingår alltid i hyran, men det är såklart valfritt att använda sina egna. De erbjuder också hämtning/lämning av cyklar.

Mer än bara cykel

The Dalsland Experience kan hjälpa dig att skräddarsy upplevelser och aktiviteter runt om i Dalsland. Proffsiga samarbetspartners kan erbjuda spännande utflykter, sevärdheter och aktiviteter som sätter guldkant på er cykelresa.
Inget boende? Teamet hjälper dig även med boendealternativ anpassat efter dina förutsättningar och önskemål. Det ska vara lätt och roligt att uppleva The Dalsland Experience!