Se & göra

Unika upplevelser hos happy-day.se

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Att göra

Letar du efter unika motorsportupplevelser eller lärorika dryckesprovningar? Eller kanske ge bort en sådan i present? Då har du hittat rätt!

happy-day.se är ett ledande företag inom upplevelser och specialiserar sig på upplevelsepresenter. I Karlstad finns det ett brett utbud av unika upplevelser som bland annat ett unikt gevär- och pistolskytte, kör tre supersportbilar, dryckesprovningar med erfarna provningsledare i anrika lokaler, kör världens snabbaste bil och Rally Experience.

Unika bilupplevelser i Karlstad

Här hittar du den perfekta upplevelsepresenten till någon som drömmer om att få köra en supersportbil! Det är en upplevelse som inte går att jämföra med något annat, en kombination av skicklighet och bilens elegans. Välj mellan Mercedes AMG GT R, Porsche GT4 RS, Ferrari F8 Tributo, Audi RS6 C8 och Porsche 992 Turbo S. Tryck gasen i botten, upplev bilens hästkrafter och susa fram på vägen. Att få känna sig som en rallyförare där man både får åka med och köra en WRC 2 rallybil med en erfaren förare med VM bakgrund är också en otrolig och minnesvärd upplevelse som får adrenalinet att pumpa och är en oförglömlig upplevelse.

Prova olika dryckesprovningar i Karlstad

För den som gillar att testa nya drycker och lära sig mer om smak, doft, olika kombinationer och historien bakom varje dryck har vi det man söker efter. I Karlstad har vi en brett utbud av olika och generösa dryckesprovningar som vi kan garantera att du kommer att gilla. Välj mellan ölprovning, vinprovning och champagneprovning.