Boenden

Kinnekulle vandrarhem & Konferensanläggning

Västra Götalands län, Götene

Kategori

  • Att göra
  • Boende

Charmigt vandrarhem i vacker bruksmiljö

Kinnekulle vandrarhem & Konferensanläggning är ett charmigt vandrarhem beläget i vacker bruksmiljö vid Kinnekulle med närhet till vacker natur, Vänern och fina vandringsleder.

Lägenheterna är ljusa och trevliga och har 2-5 bäddar, en del även med extrabädd i bäddsoffa. Varje lägenhet är utrustad med pentry (ej ugn), dusch och toalett. Här finns även möjlighet att hyra cykel.

Kringaktiviteter

Egen bastu med vedeldade träbadkar för upp till 24 personer. Dam och herr- avdelning (gemensam bastu). Förbokas. Axplock av upplevelser på och runt Kinnekulle; Cykel- och vandringsleder, vacker park på Hellekis Säteri, Matupplevelser på Forshems Gästgivaregård, Hellekis Säteri. Läs mer om Kinnekulle HÄR.

Konferensinfo

Det finns både konferens- och grupprum på Falkängen. Dagkonferens eller konferens med övernattning. Arbeta i en lugn bruksmiljö, nära till promenader i vacker natur. Konferensmat beställs från någon av våra i trakten duktiga krögare. Välkommen med offertförfrågan!

Info Point - Turistserviceplats

Kinnekulle vandrarhem & Konferensanläggning i Hällekis är en Info Point - Turistserviceplats. Här kan den som besöker Läckö-Kinnekullebygden hämta informationsmaterial och kartor. Besökaren kan också få muntlig information om besöksmål, aktuella aktiviteter och serviceutbud.

Hitta hit kollektivt

Med Västtågen (Kinnekulletåget) kan du ta dig till detta besöksmål genom att hoppa av vid Hällekis station. Sök efter tidtabell 63 Hallsberg – Mariestad – Lidköping – Herrljunga på Samtrafikens ResRobot eller sök din resa i appen Västtrafik To Go alternativt i reseplaneraren.

Vid frågor eller för mer information gå in på www.vasttrafik.se

I närheten