Boenden

Karaby Gård

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Karaby Gård är ett familjärt och barnvänligt boende på landet, 3 km från Kristinehamns centrum.

Karaby gård är en gård i full drift 3 km från Kristinehamns centrum och 600 m från riksväg 26.

Här finns 7 rum, 1 stuga och totalt 22 bäddar. Möjlighet att boka extrasäng finns. Till rummen finns tillgång till fullt utrustat kök och flera sällskapsrum finns i samma byggnad. Två av rummen har egen dusch/WC och de övriga rummen har delad dusch/WC.

Du kan även hyra en hel lägenhet eller en gårdsstuga med eget kök, toalett & dusch samt tvättmöjligheter.

Karaby Gård passar utmärkt för både par, familjer, företag och långtidsboende. Hundar och katter är också välkomna hit! Här bor du lugnt på landet med bara ett par kilometer till Vänerstaden Kristinehamn med sin unika skärgårdsmiljö och Kristinehamns Arena. På gården finns det hästar, hundar, katter, får och höns. Stor trädgård med utemöbler och tillgång till grill. Här finns gott om gräsytor för barn att leka på, en studsmatta och gungor.

På gården finns även en gårdsbutik med sommarcafé där du hittar produkter från den egna gården, bland annat lammkött, skinn och blommor. Gården är omgiven av omväxlande natur, både odlingslandskap och skog. Bland annat en unik bäckravin med urskogsmiljö och ett rikt fågelliv. I naturen runt gården finns också många härliga skogsstigar med mycket bär och vilda djur. På andra sidan riksvägen står en av Sveriges äldsta runstenar, daterad till 500-talet. Ta en promenad dit och fundera över tolkningen. Det går att få närproducerad frukost. Självincheckning sker när du vill efter kl 15.00. Kommer du tidigare är det bara att slå en signal.

För priser klicka på bokningsknappen.