Boenden

Brålanda Hotell & Vandrarhem

Vänersborg, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Bo i porten till Dalsland och natursköna aktiviteter

Hotellrum, vandrarhem eller lägenhet

Brålanda Hotell & Vandrarhem bor du bekvämt med riktigt sköna sängar i varje rum. Välj mellan hotellrum och vandrarhem med hög standard; enkel-, dubbel- och familjerum eller någon av anläggningens lägenheter. Vill du ta med hunden/husdjuret så finns 22 anpassade rum för deras bekvämlighet. Som gäst har du tillgång till gemensamt kök och matsalar, två sällskapsrum med TV och lekhörna för barn. I bokningen ingår både frukost och städning.

Gröna aktiviteter, bastu och shopping

I det natursköna närområdet finns mycket att aktivera sig med, bland annat fiske, vandring och shopping. Vill ni ut cykelvänliga stigar och leder så ber du att få låna en återbrukscyklar.
Boendeanläggningen är handikappvänlig och här finns både laddstolpar och p-platser.

I den vackra trädgården finns flera uteplatser med möjlighet att grilla och umgås. Vill du hellre ta det lugnt så rekommenderas en avkopplande stund i bastun.

Konferens, företagsevent eller fest

Brålanda Hotell & Vandrarhem skräddarsyr ert möte, företagsevent, kompisträff eller släktkalas efter era förutsättningar och önskemål. För stora och små företagsmöten finns både endags- och tvådagars konferenspaket: Möteslokal, modern konferensutrustning, boende, frukost, kaffefika, lunch och 2-rätters middag. Välkommen!