Boenden

Äventyrsgården

Götene, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Boende

Aktiviteter och boende i Källby

Varmt välkommen till Äventyrsgården utanför Källby!

Äventyrsgården är fantastiskt och byggnaden där man sover i är underbar och har ett stort fönster ut mot en hästhage. Det är en öppen planlösning och ljust inne i huset. Köket har bland annat diskmaskin och spis med fläkt. Det finns flera olika bord till alla de gäster som checkar in eller om ni har hela huset för er själva. Vid matsalen finns det en underbar och fin spis där du kan elda och ha det mysigt framför.

På övervåningen finns det yttligare 2 rum med massa bäddar i som har en jättefin sällskapsyta. Där ni kan spela kort vid sofforna eller bara ta det lugnt.

Boende - Vandrarhemmet har 2 sällskapsrum med soffor, brädspel och en platt-TV med satellitkanaler. Andra faciliteter inkluderar 2 terrasser, en stor trädgård och grillutrustning. De luftkonditionerade rummen på Äventyrsgården Vandrarhem har trägolv och ett skrivbord. Toaletter och duschar delas med andra gäster. Alla rum har trädgårdsutsikt och vissa har en TV.

Aktiviteter på Äventyrsgården - Äventyrsgården erbjuder massa aktiviteter som ni ska göra i grupp. Det tar ungefär 2 timmar och ni kommer ha ett glatt humör hela tiden.

Glöm inte att hälsa på deras katt Hugo som hälsar alla gäster välkomna! Hugo delar sin välkomst med ett par hönor som producerar ägg till frukosten.

Hitta hit kollektivt

Med Västtågen (Kinnekulletåget) kan du ta dig till detta besöksmål genom att hoppa av vid Källby station. Sök efter tidtabell 63 Hallsberg – Mariestad – Lidköping – Herrljunga på Samtrafikens ResRobot eller sök din resa i appen Västtrafik To Go alternativt i reseplaneraren.

Vid frågor eller för mer information gå in på www.vasttrafik.se

I närheten