Boenden

Aiden by Best Western Karlstad Arena

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Boende

Nybyggt och sportigt hotell med utsikt över Klarälven i anslutning till Löfbergs Arena.

Ska du besöka Karlstad och kanske gå på hockey, trav eller konsert? Då är Aiden by Best Western Karlstad Arena rätt hotell för dig. I detta nybyggda hotell bor ni bekvämt intill Klarälven och nära stora delar av Karlstads sportutbud, där närmsta granne är Löfbergs Arena.

I anslutning till Löfbergs Arena hittar du detta mysiga hotell. Med sina totalt 66 rum bildar hotellet en perfekt miljö för små och stora evenemang. Oavsett om du reser enskilt, med familjen eller i en större grupp, så finns det ett rum som passar dig. Två av rummen är handikappanpassade.

Utmärkande när du bor på ett Aiden-hotell är de användarvänliga, högteknologiska lösningarna, till exempel finns det smart-tv i de flesta av rummen och du kan checka in själv med hotellets digitala incheckningsapparater. Om du inte vill använda självincheckning så finns även Aiden-hosts på plats för att ta emot dig.

Service point, restaurang och festlokaler

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta en extra handduk och annat smått och gott. Hotellets restaurang The Locker Room serverar högkvalitativ internationell mat. Vill du träna så har du tillgång till gymmet Actic som ligger i samma byggnad. Hotellet har även en festlokal och lämpar sig därför för att hålla till exempel bröllop eller årsdag.

Bo nära sporten i Karlstad

Hotellet ligger precis intill Löfbergs Arena, 200 meter från Färjestad travbana och bara ett stenkast från Solstadens sportcenter. I närområdet hittar du även Klarälven, och du kan prova den vackra promenaden till staden, cirka tre km längs älven.

Om du har tur kanske du till och med ser professionella ishockeyspelare. Löfbergs Arena är hemmaplan för ishockeyklubben Färjestad BK.

Kommer du med bil på E18 ska du svänga av vid Rudsmotet och följa skyltarna och kommer du med tåg går du mot Stora Torget där du kan ta buss nr 6.