Service

Hygns Vilt

Kristinehamn, Värmlands län

Kategori

  • Service

Viltslakteri, gårdsbutik, rökeri och catering strax söder om Kristinehamn.

Det ska vara spännande att besöka Hygns Vilt! Förutom ett brett utbud av charkvaror och styckdetaljer av vilt har de även mycket färdigmat i disken. Under sommarhalvåret finns ett varierat utbud av viltkött till grillen i olika marinader. Hygns Vilt erbjuder även potatissallader, grillkorvar, såser och lättare luncher och tillbehör för att låta dig njuta av sommarens grillning utan att behöva spendera tid i köket. På hösten och efter säsong finns färskt detaljstyckad hjort, rådjur, vildsvin och älg. Det finns även pannfärdiga alternativ så som späckade stekar, älg cordon bleu, färdiga såser och potatisgratänger. Till jul erbjuds rimmade skinkor, vilda prinskorvar, julkorv, rökta hjortbogar, cognacssenap och en rad viltprodukter som passar perfekt på julbordet.

Butiken varierar sortimentet i disken varje vecka men önskas något särskilt går det bra att ringa och beställa! Det är perfekt för både dig som förbipasserande turist samt för dig som är sommargäst. Här är ett smidigt men ändå hälsosamt och klimatsmart alternativ. Hygns Vilt använder ekologiska råvaror så långt det är möjligt samt odlar mycket utav grönsakerna och kryddorna själva. Allt görs från grunden.

Ta gärna en titt på Facebooksidan för att se en del av de olika alternativen som finns i disken varje vecka. Köp gärna en komplett måltid. Hygns Vilt jobbar ständigt på att utveckla sortimentet och testa nya produkter.

I närheten