Service

Sustainable Stella

Töreboda, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Service

Elcykelupplevelser mellan Vänern och Vättern

Trampa klimatsmart längs Göta kanal

Tycker du och ditt sällskap om att vistas i naturen? Vad sägs om några dagar på cykelsadeln utmed Göta kanal på en lättrampad elcykel där både hjälm och cykelkorg ingår? När du hyr din Skeppshult-elcykel hos miljöcertifierade Sustainable Stella i Töreboda öppnas vackra Skaraborg upp på ett nytt klimatsmart sätt.

Elcyklar gör trampningen mycket lättare, särskilt i uppförsbacke och i motvind. Du behöver med andra ord inte vara elitcyklist för att njuta av turen och många anser att elcykel är mer avslappnande för kroppen och mycket roligare än en vanlig cykel. Läs mer om att hyra elcykel HÄR!

Cykeläventyr med boende och närproducerade måltider

Med en elcykel kan du enkelt cykla längre. Sustainable Stella säljer klimatsmarta elcykelpaket som antingen tar dig till Kinnekulle och Läckö vid Vänerstrand; till Vallevägen och Honborgasjön eller ett paket som tar dig längs Göta Kanal och in i Tivedens djupa skogar. Du väljer 2-, 3- eller 4-dagars cykeläventyr med ekologiska övernattningsställen och ekologisk/närodlad mat. Exempel: 2-dagars elcykelpaket i naturskön miljö med god mat, hantverksbesök och entré till Göta Kanalmuséet samt vackert och miljövänligt boende på Norrqvarn Hotell och Konferens.Läs mer om cykelpaket HÄR!