Service

Sustainable Stella

Töreboda, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Service
  • Cykeluthyrning

Elcykelupplevelser mellan Vänern och Vättern

Trampa klimatsmart längs Göta kanal

Tycker du och ditt sällskap om att vistas i naturen? Vad sägs om några dagar på cykelsadeln utmed Göta kanal på en lättrampad elcykel där både hjälm och cykelkorg ingår? När du hyr din Skeppshult-elcykel hos Sustainable Stella i Töreboda öppnas vackra Skaraborg upp på ett nytt klimatsmart sätt.

Elcyklar gör trampningen mycket lättare, särskilt i uppförsbacke och i motvind. Du behöver med andra ord inte vara elitcyklist för att njuta av turen och många anser att elcykel är mer avslappnande för kroppen och mycket roligare än en vanlig cykel. Läs mer om att hyra elcykel.

Töreboda

Här i Töreboda är vi mitt i ett område av extremt vacker och omväxlande natur. I år ligger vi precis mitt i två nya nationella cykelleder: Göta kanalleden och Vänerleden. Med våra elcyklar av hög kvalitet kan man lätt nå Kinnekulle, Vallevägen och Tiveden.

Cykla Vänerleden

Vänerleden är en nationell cykelled som går runt Sveriges största sjö Vänern. Hela leden är 64 mil men det är lätt att göra kortade cykelutflykter. Under cyklingen bjuds du på vacker och sjönära natur, många sevärdheter, fina stadskärnor, caféer och cykelvänliga boenden. Vänerleden.