Service

Sjötorps bygdegård

Mariestad, Västra Götalands län

Kategori

  • Att göra
  • Service

En samlingsplats för boende och besökare

Naturlig samlingsplats

Bygdegårdsföreningen i Sjötorp önskar att bygdegården ska vara en naturlig samlingsplats för alla åldrar och för alla olika intressen. I den åttakantiga röda byggnaden, tidigare missionshus, finns generösa utrymmen för evenemang och kalas. Förutom konstutställningar, musik- och teaterevenemang ordnar föreningen också studiecirklar i litteratur, målning, blomsterdekorationer med mera.

Bygdegården går att hyra för kalas, föreläsningar eller andra tillställningar. För information och bokning kontakta Birgitta Svensson, tel. 070 65 45 965 eller birgitta.sjotorp@gmail.com.

Öppet 2022

Kaffeservering öppen på söndagar kl. 13.00-17.00 från och med 22 maj. Då finns också möjlighet att titta på utställningen "Sjötorp förr och nu". I trädgården finns utemöbler om man vill sitta ute och fika. Turistbroschyrer att tillgå inne i bygdegården samt i en låda i trädgården när bygdegården är stängd.

Andra aktiviteter

InfoPoint

Detta är en av Mariestads besöksservice certifierad InfoPoints. Här hittar du huvudbroschyrer över området, kartor samt kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor. I Skaraborg finns ett stort antal InfoPoints. Du känner igen platserna genom det gröna auktorisationsmärket.

I närheten