Mat & Dryck

Matbruket

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Är du en matälskare som letar efter en unik upplevelse för både gom och öga? Du kan nu få dina sinnen tillgodosedda på Matbruket på Värmlands Museum.

Matbruket är platsen för alla matälskare. I en unik kulturell miljö, designad matsal och framförallt ett kockteam av högsta nivå skapar precis den upplevelse du är värd. För att få ut mesta möjliga av ditt besök har vi skapat mindre rätter där du gärna väljer några fler och kanske delar med dina vänner. Plocka, ät, smaka, skratta, skåla. Det blir en kväll av Fun Dining.

Svensk nyfikenhet med värmländsk finess – så lyder vår filosofi. Här serveras modern och genuin mat i en kulturell miljö. Här blir måltiden en upplevelse. Vi jobbar med de bästa råvarorna och alltid i säsong. En bra magkänsla hos oss skapar detsamma hos dig. Värmlands egen stjärnkock Niklas Pettersson är matkonstnären med många grytor kokandes samtidigt. Med en bred erfarenhet från restauranger, evenemang, bröllop och catering attraherar han de bästa medarbetarna Värmland har att erbjuda inom gastronomi. Niklas är upplärd av en av Sveriges mest betydelsefulla kockar - Stefan Holmström, vars restaurang alltid låg i topp inom svensk gastronomi.

I närheten