Mat & Dryck

Button Town Café

Karlstad, Värmlands län

Kategori

  • Cafe/Restaurang

Ett bilfritt café, restaurang och konstgalleri som du når genom promenad eller cykeltur på Knappstadleden – eller via Klarälven.

Caféet öppnade i mars 2021 och var tänkt som ett litet trädgårdscafé. Men ryktet om det speciella caféet spreds och platsen har redan blivit ett etablerat utflyktsmål. Restaurangen serverar bland annat goda och vackra belgiska matvåfflor och amerikanska dessertvåfflor – och mycket av det som serveras är hemlagat.

På hemsidan hittar du öppettider och också information om de kvällsarrangemang som är aktuella. Det går inte att köra bil hit, men Karlstadbuss Båtbuss, Linje 90, lägger till vid Button Town Café under öppettiderna. Andra sätt att ta sig hit finns också beskrivet på hemsidan.

Spökvandringar på Halloween

Nu har caféet säsongsstängt och öppnar upp endast tillfälligt kring Halloween lördagen den 29 oktober och söndagen den 30 oktober. Likt förra året kommer de att erbjuda spökvandringar på dagtid och kvällstid. Mer information dyker upp på deras webbplats och sociala medier längre fram.

Välkommen till ett familjeägt paradis längs Klarälven, strax söder om Karlstad city.