Boenden

Tornhus nära Picassoskulpturen

Värmlands län, Kristinehamn

Kategori

  • Boende

Fint hus med sjöutsikt och anex i Kristinehamns vackra skärgård nära Picassoskulpturen med gott om plats för den stora familjen.

Här kan du bo i en skärgårdsidyll där alla årstider har sin charm. Det är ett fint tornhus med anex och bastu och vacker utsikt över Vänern. Tomten har mycket sol och en stor terass. Parkeringsmöjligheter finns för 3 bilar. Här har du nära till badstrand, området kring Picassoskulpturen och skärgården med sommarcaféer, minigolf, fiske, busshållsplats och knappt 15 minuter med bil in till Kristinehamns centrum. Barnvänligt omårde.

Huset har 3 sovrum vara av det ena ligger i tornet med Vänerutsikt och i anexet finns ett sovrum. Det finns två stora vardagsrum en öppenplanlösning för kök och matplats. Utrustnings som finns i huset är: barnstol, TV och DVD-spelare, parabol, ugn, kylskåp, vattenkokare, diskmaskin, köksredskap, grytor, värmepump även med kyla, 2 duschar, 1 toalett, tvättmaskin och torktumlare och bastu. Stor terass med utemöbler och en Weber kolgrill samt två cyklar. Bäddplatser för upp till 10 vuxna + 2 barn = 4 dubbelsängar, en barnsäng, en bebissäng samt en uppblåsbar dubbelmadrass. Sängkläder ochhanddukar ingår ej i priset men kan köpas till för 100.-/person. Städavgift på ca 1500:- tillkommer.

Bokning sker via Airbnb.

I närheten