Boenden

Park Hotell

Lidköping, Västra Götalands län

Kategori

  • Boende

Hemtrevligt hotell med gammaldags interiör

Ett mindre hotell med hemtrevlig känsla och gammaldags vacker interiör. Placerat mitt emot den vackra Stadsträdgården. Endast 10 minuters promenad in till centrum. Det "lilla" hotellet på Mellbygatan med 7 rum i olika stilar. Vi värnar för mycket hemkänsla och hög mysfaktor. Här kan du boka tillställningar i livets alla skeende, dop, bröllop och minnesstunder.

Rummen med olika stilar

Alla rum har olika stilar och utseende men ger er som gäst en lugn och behaglig vistelse. Alla de rummen har dubbelsäng alt. separata sängar, sittplats, tv samt toalett och dusch.

Frukost - Frukostbuffé. Gott, nyttigt och mättande. Här finner du bl.a. nybakat bröd med olika sorters pålägg samt flingor, müsli och fil i olika smaker. Frukosten ingår självklart i priset.

Tillställningar hos oss

Vi står för lokaler, mat, dryck och personal, allt för att ni som gäst skall kunna fira just er högtid. Här kan du ha allt ifrån en minnesstund, bröllop, dop m.m. Vår stora erfarenhet av dessa arrangemang bidrar till att allt flyter smidigt och med respekt vid dessa stunder.

I närheten