Boenden

Gourmetpaket

Västra Götalands län, Lidköping

Kategori

  • Boende
  • Cafe/Restaurang

Koppla av och njut av en gourmetmiddag i Lidköping

Ni bor centralt i Lidköping på Best Western Plus Edward Hotel och där väntar en välkomnande fruktkorg, choklad och god dryck på rummet. Passa på att ägna dagen åt att och strosa runt i Lidköpings alla mysiga butiker och stanna upp för en stunds avkopplande fika på det anrika Garströms konditori. Avsluta dagen med en 3-rätters alt. 5-rätters gourmetmiddag på Feeling Lkp eller Restaurang Sjöboden.

På lördagar kan vi rekommendera ett besök på den myllrande torgmarknaden på Nya stadens torg. Lidköpings utbud präglas av tradition, hantverk, design och mode. De kullerstensbelagda gatorna i staden varvas med inslag från stadens porslinshistoria genom flera keramiska utsmyckningar på gator och små torg. I nästan varje kvarter finns mysiga caféer som bjuder in till en stunds avkoppling.

I GOURMETPAKETET INGÅR:

  • En övernattning inkl. frukost på hotell
  • 3-rätters alt. 5-rätters gourmetmiddag
  • Fika på Garströms konditori
  • Fruktkorg, choklad och god dryck på rummet

Pris från 1 575 SEK /per person i dubbelrum

För bokning se här!

I den rådande situationen med coronapandemin vidtar aktörer och boenden i Destination Läckö-Kinnekulle extra åtgärder för att du som gäst ska känna dig trygg vid ditt besök. Exempel på detta är förstärkta städrutiner, åtgärder för att undvika trängsel i matsalar och vid gruppguidningar. Kontakta gärna det boende som du väljer i ditt paket för att få veta mer om just deras anpassningar!

I närheten